Over ons

Ben je benieuwd naar onze bedrijfsactiviteiten en diensten? Op deze pagina vind je meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze.

 

Over Diamond.nl

Diamond.nl is opgericht om organisaties te helpen met het creëren van extra digitale slagkracht door hen te voorzien van een sterke domeinnaam. Per slot van rekening is een domeinnaam hét digitale uithangbord van jouw bedrijf of project.

Diamond.nl laat de websites van haar klanten schitteren als een diamant dankzij prachtige, waardevolle domeinnamen. Mijn naam is David van Gaalen en in samenwerking met twee zakenpartners richt ik mij sinds 2015 op de in- en verkoop van domeinnamen.

Wij hebben gedurende de afgelopen jaren tal van klanten kunnen voorzien van een sterk domein. Particulieren, zelfstandigen, mkb’ers én multinationals – onze diensten zijn toegankelijk voor iedereen.

Tevens treden wij op als broker. Het principe dat wij hanteren, betreft “no cure, no pay”. Partijen – die reeds in het bezit zijn van een premium domeinnaam – kunnen in samenwerking met Diamond.nl op zoek gaan naar derden die openstaan voor een overname én die eveneens de beste prijs willen betalen. Daarbij wordt een transparant proces van A tot Z gegarandeerd – wij houden de lijntjes met onze klanten kort.