Over Diamond.nl

Diamond.nl is opgericht om organisaties te helpen met het creëren van extra digitale slagkracht door hen te voorzien van een sterke domeinnaam. Per slot van rekening is een domeinnaam hét digitale uithangbord van jouw bedrijf of project.

Ben je benieuwd naar onze bedrijfsactiviteiten en diensten? Op deze pagina vind je meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze.

Over ons

Diamond.nl laat de websites van haar klanten schitteren als een diamant dankzij prachtige, waardevolle domeinnamen. Mijn naam is David van Gaalen en in samenwerking met twee zakenpartners richt ik mij sinds 2015 op de in- en verkoop van domeinnamen.

Wij hebben gedurende de afgelopen jaren tal van klanten kunnen voorzien van een sterk domein. Particulieren, zelfstandigen, mkb’ers én multinationals – velen weten sinds 2015 hun weg naar Diamond.nl te vinden. Daarbij zijn onze diensten toegankelijk voor iedereen, ongeacht het beschikbare budget.

Diamond.nl over ons

Tevens treden wij op als broker. Het principe dat wij hanteren, betreft “no cure, no pay”. Partijen – die reeds in het bezit zijn van een premium domeinnaam – kunnen in samenwerking met Diamond.nl op zoek gaan naar derden die openstaan voor een overname én die eveneens de beste prijs willen betalen. Daarbij wordt een transparant proces van A tot Z gegarandeerd – wij houden de lijntjes met onze klanten kort.

Wat anderen over Diamond.nl zeggen

“Zeer fijn geholpen door David met het zoeken naar een passende domeinnaam. De aankoop en overdracht zijn snel en soepel verlopen. Wij zijn erg tevreden!”

Lennard van Ruyven

Eigenaar, VoorZeker

“Ik heb de domeinnaam Laura.nl gekocht van Diamond.nl en de communicatie met David was zeer prettig en professioneel.”

Laura de Haan

Eigenaar, Laura.nl

“We zijn zeer professioneel en vooral snel geholpen door David van Gaalen.”

Leon Bunnik

Eigenaar, Bunnik Biz

“Prettig en snel zakendoen. Na betaling directe levering van verhuistoken domein.”

P. Winters

Eigenaar, Floodweb

“Bought a premium domain name from Diamond.nl. Professional company from A-Z! Can’t recommend enough.”

Helmuts Meskonis

CEO, HostMaria.com

“Duidelijke en vriendelijke communicatie! Prettig zaken mee te doen!”

Alvin K.

Particulier

“The team of Diamond.nl is very fast and easy to work with. Easy and smooth transaction.

Mitch Johnson

Particulier

Contact opnemen

Wil je contact met ons opnemen? Stuur ons dan een email, of verstuurd jouw vraag of opmerking via het formulier op de contactpagina.